Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Jumaat, 11 Januari 2013

Bekpes hari nie...Puff sardin ..







hemm oleh sebab kerajinan semalam n suka nak mengentel puff yang nak dibentuk demikian rupa...n nak mkn pufdf sardin kela rjinkan diri kan..hihihi ..bukan apa senang pastri jenama KAWAN pun dh ada kan ..emm kalu tak rajin jugak la aku nak buat puff nie...buh ja inti sardin..start buat 5.30 pagi tau..banguan la awai ckit kan...inti tue semlam dh bikin nye..jadi senang la pagi nie  tepek ja inti tuh..bentuk la yang mana senang dulu n buat yang besar2 dulu....sementara nak tunggu yang kecik n comel tuh dibentuk..boleh la bakar dulu yang besar tuh...tk la bazir masa sangatkan...hemm senng kan...bijak tak saya??????....dalam masa 1 jam semua dh terhidang dan tersedia lam bekas2 memasing. kan....utk en somi mesti la yang besar2...senng nak ngappppppppp....emm tapi rajin la plak mggu ni aku masak..emm angin apa yer...hihihi..nak menambat hati somi katakan..kiki.....ok lah selmata menjamu mata yer.........




ni yang besar2 n lipat aje pastri tuh kemudian tekan ja ngan garpu..


ni corak petak2  comei n cute kann hihihhi...




ni pulak stail karipap la...

ha  ni yang dah masak pagi tau...ni bekalan utk saya makan n kekawan it...

yg sweet lg kiut nie...untuk mak buyung kat tgkt atas sana..saja buat utk dia.

yang nie utk kawan2 kewangan....

dan niee untuk bekal en somi ....